4.9/5
100+ beoordelingen

Wat is het verhaal achter Sailors and Crooks?

Sailors and Crooks ontwerpt graag tattoos in allerlei stijlen voor hun klanten. Het maakt niet uit of het om sierlijke, ‘gewoon’ mooie of geometrische tattoos gaat. Je kunt bij ons terecht om een herinnering of je persoonlijke verhaal, in de vorm van een tattoo, op je huid te laten vereeuwigen. Voor sommige mensen heeft een tattoo een speciale betekenis. Onze teamleden doen er alles aan om een tattoo te ontwerpen die perfect bij je wensen aansluit. De artiest neemt de tijd om je beter te leren kennen, waardoor jij je op je gemak voelt en je verhaal en wens met hem/haar kunt delen. Wij stellen vragen om erachter te komen welke stijl het beste bij je past en vervolgens ontwerpen wij een unieke en persoonlijke tattoo voor je. Jouw beleving staat altijd voorop, je kunt ons niet voor niets tot de beste tattoo shops in Twente en omgeving rekenen, ook vanuit Zwolle kun je bij ons terecht!

Ons team bestaat uit artiesten met veel passie voor het vak. Doordat Sailors and Crooks met getalenteerde artiesten samenwerkt, worden alle tattoos bij ons met de hand ontworpen. Dit zorgt ervoor dat je de vrijheid ervaart om over het design mee te denken en het uiteindelijke ontwerp aan te laten sluiten bij wat jij voor ogen hebt. Vertel ons waar je aan zit te denken en wij werken dit uit tot een eerste ontwerp. Daarna kun je onbeperkt aanpassingen doorvoeren aan het ontwerp, tot je helemaal tevreden bent met het uiterlijk van je tattoo. Vanaf dat moment is het tijd om de tattoo op je huid te laten vereeuwigen. Ons team hanteert een zorgvuldig samengestelde werkwijze. De tattoo wordt verantwoord bij je gezet en hygiëne staat altijd voorop!

Wees jezelf en laat een tattoo zetten die bij je past

Wanneer je een tattoo laat zetten, komt daar gezonde spanning bij kijken. Het ontwerpen en laten zetten van een tattoo is een proces wat je samen met de artiest aangaat. Elke artiest is gespecialiseerd in een bepaalde tattoo stijl. Door met je in gesprek te gaan over wat je wensen zijn, zorgen wij ervoor dat je aan een artiest gekoppeld wordt die het beste bij je past.

Sailors and Crooks stelt je positieve beleving voorop en dat begint al vanaf het moment dat je bij ons over de drempel stapt. Ons team draagt een open, vertrouwde sfeer uit en daar hebben we een vleugje humor aan toegevoegd, waardoor er een ideale mix is ontstaan. Geen vraag is ons te gek en je kunt oneindig veel aanpassingen aan het ontwerp van je tattoo doen. Wij zien het als onze missie om een prachtige en persoonlijke tattoo te ontwerpen, waar jij jarenlang plezier van zal hebben!

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.