4.9/5
100+ beoordelingen

Maak kennis met onze werkwijze

Bij Sailors and Crooks kun je voor allerlei typen tattoos terecht. Het maakt niet uit of je voor een ‘gewoon’ mooie, sierlijke, persoonlijke of een tattoo met een bijzondere betekenis kiest. Deel je tattoo idee met ons en wij doen er alles aan om een tattoo te ontwerpen die volledig op je wensen aansluit. Ons team bestaat uit verschillende toppers die je een onvergetelijke beleving bieden. Elke klant is uniek voor ons, vandaar dat wij je eerst graag beter leren kennen. Het is onze missie om je te helpen bij het ontdekken van je eigen tattoo stijl. Doordat ons team over ervaring en talent beschikt, ben je bij ons verzekerd van een kwalitatieve en prachtig gezette tattoo. Wij behoren niet voor niets tot de beste tattoo shops in Twente en dus ook in Wierden en omgeving!

De artiesten die zich door de jaren heen bij ons team hebben aangesloten, hebben veel passie voor hun vak. Elke tattoo wordt met de hand ontworpen en sluit precies aan bij wat jij voor ogen hebt. Jij kiest het design waar je het beste gevoel van krijgt en wij zorgen ervoor dat de tattoo op je huid vereeuwigd wordt. Vertel ons je verhaal of een herinnering en de artiest gaat direct voor je aan de slag met het eerste ontwerp. Wij bieden je graag de vrijheid om zoveel aanpassingen door te voeren, tot je volledig tevreden bent met het design. Tijdens het laten zetten van de tattoo hanteren wij een uiterst verantwoorde werkwijze. Wij hebben onze technieken verfijnd en hygiëne staat altijd voorop. Onze unieke werkwijze wordt zo erg gewaardeerd, dat wij andere tattoo shops graag leren hoe zij dit in hun eigen winkel kunnen doorzetten.

Ontwerp je eigen persoonlijke en unieke tattoo

Telkens wanneer je een tattoo laat zetten, komt er een gezonde vorm van spanning bij kijken. Natuurlijk ben je mega benieuwd naar het eindresultaat, maar je begint altijd bij het begin en dat is de kennismaking en het eerste ontwerp van je tattoo op papier. Sailors and Crooks zorgt ervoor dat je beleving, tijdens het zetten van de tattoo, voorop staat. Onze artiesten zorgen er ten eerste altijd voor dat jij je op je gemak voelt. Je kunt ons alles vragen en vertellen, niets is te gek. Daarnaast zetten wij de tattoo pas bij je, op het moment dat je volledig tevreden bent met het ontwerp. Het is onze taak om je verliefd te laten worden op je nieuwe tattoo. Tatoeëren is onze passie en wij laten je graag met een enorme glimlach uit onze tattoo shop vertrekken.

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.