4.9/5
100+ beoordelingen

Stijlen en innovatie

Bij Sailors and Crooks vindt u echte kunstenaars die alleen maar uniek werk zetten. Dezelfde tatoeage wordt geen twee keer gezet. Om te zorgen dat je bij een specialist uitkomt geven we een artiestadvies. Elke artiest bij ons heeft zijn eigen specialisaties. Dit zorgt voor focus en een hogere kwaliteit van werk. Het is niet verplicht om dit advies te volgen, je kunt ook gewoon een klik hebben. Elke artiest heeft vaak wel allround vaardigheden, maar praten we over comfortzone en echte kwaliteit dan kiezen wij voor een specialist.

Omdat we houden van alles wat een verbetering oplevert staan we open voor kritiek en zeggen we vaak “ego buiten de deur”. Door deze open manier van denken staan we vooraan in hygiëne en bedrijfsvoering. Bij Sailors and Crooks hebben we de mensen in dienst wat vaak niet het geval is in de tattoobranche. Op deze manier creëren we rust en structuur. Sailors and Crooks probeert zoveel mogelijk de artiesten te ontlasten en zekerheid te bieden, zodat ze zich kunnen richten op jou en een kwaliteit tattoo.

Sailors and Crooks zit al jaren bovenop de hygiëne

Onze standaard is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij de GGD en de NVWA. Omdat we dit zo serieus nemen heeft de NVWA ons gevraagd deel te nemen aan hun adviespanel. Ook de opnames van het NVWA, hoe goed hygiënisch te werken, zijn bij Sailors and Crooks opgenomen. Zo bekleedt Sailors and Crooks een voorbeeldfunctie binnen de tattoobranche.

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.