4.9/5
100+ beoordelingen

Stijlen test Tattoo schetsen, ontwerpen en alle vrijheid om aan te passen

Een tattoo ontwerpen die jouw volledig eigen is, kan alleen als de artiest jouw verhaal of wens echt begrijp. Daarom nemen onze artiesten graag de tijd om jou te leren kennen als hun beste vriend. Ze doen er alles aan om jou het gevoel te geven dat Sailors and Crooks jouw tweede huis is. Vertel jouw verhaal, doel en wens voor het laten ontwerpen van een tattoo. Op basis hiervan maakt de artiest de eerste schetsen. Deze laat de artiest continu aan je zien zodat je de vrijheid hebt om op ieder gewenst moment elke aanpassingen te doen die jij nodig vindt om te komen tot jouw ideale tatoeage. Je ontdekt tijdens het proces jouw stijl en ontwerpt samen een tattoo waar jij volledig achter staat. Na dit proces, dat net zolang duurt totdat jij helemaal tevreden bent, is het moment daar: je gaat jouw herinnering, levensmotto of spreuk die je kracht bijzet laten vereeuwigen op je huid.

De tattoo die jouw naam schreeuwt

Doordat je van A tot Z bij het ontwerpproces betrokken bent, ben je verzekerd van een tattoo die helemaal bij je past. De tatoeage is letterlijk en figuurlijk voor jou gemaakt. We zorgen dat je je tijdens het laten zetten van je tattoo op je gemak voelt. Een tattoo is iets wat je heel je leven bij je draagt. Het is een nieuw stukje jij en wij zorgen dat dat nieuwe stukje jij jou iedere dag gaat laten stralen.

Onze artiesten beschikken niet alleen over een enorm sterk inlevingsvermogen, maar gaan daarnaast ook nog eens zeer verantwoord te werk. Zij hebben de nieuwste en meest verfijnde technieken in huis, ontwerpen iedere tattoo met de hand en nemen de hygiënerichtlijnen in acht. Voor iedere specifieke tattoo vraag hebben wij de tattoo artiest met de juiste kwaliteiten en skills in huis. Bij Sailors and Crooks ben je dus verzekerd van een unieke, persoonlijke tattoo die professioneel en met zorg wordt gezet. Wat wil je nog meer?

Sailors and Crooks zit al jaren bovenop de hygiëne

Onze standaard is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij de GGD en de NVWA. Omdat we dit zo serieus nemen heeft de NVWA ons gevraagd deel te nemen aan hun adviespanel. Ook de opnames van het NVWA, hoe goed hygiënisch te werken, zijn bij Sailors and Crooks opgenomen. Zo bekleedt Sailors and Crooks een voorbeeldfunctie binnen de tattoobranche.

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.