4.9/5
100+ beoordelingen

Iets meer achtergrondinformatie over Sailors an Crooks

Bij Sailors and Crooks kun je zowel voor een artistieke tattoo als een tattoo met een bijzondere betekenis terecht. Het maakt ons niet uit of je ‘gewoon’ een mooie tattoo wil laten zetten of dat je graag een herinnering of je persoonlijke verhaal in de vorm van een tattoo wil laten vereeuwigen. Wij doen er in alle gevallen alles aan om je een geweldige beleving mee te geven, zodat het laten zetten van je tattoo ook tot één van je leukste herinneringen gaat behoren.

Jouw tattoo wens is uniek en daarom koppelen wij je aan een artiest die het beste bij je past. Voordat wij dat kunnen doen, leren wij je dus graag iets beter kennen. Het is onze missie om jouw tattoo stijl te ontdekken en je gedachten en wensen in een geweldige en kwalitatieve tattoo naar voren te laten komen. Je kunt ons niet voor niets tot de beste tattoo shops in Twente en dus in Oldenzaal en omstreken rekenen!

Bij Sailors and Crooks hebben wij een team van ervaren en gepassioneerde tattoo artiesten om ons heen verzameld. Doordat elke artiest de tattoo met de hand ontwerpt, biedt dit je veel vrijheid in het samenstellen van je eigen tattoo design. Zo wordt jouw tattoo precies zoals jij hem voor ogen hebt! Bovendien kun je zoveel aanpassingen aan ons doorgeven tot je helemaal tevreden bent met hoe de tattoo eruitziet. Wij stellen jouw beleving, hygiëne en veiligheid voorop, vandaar dat wij een verantwoorde werkwijze hebben opgesteld waarmee wij andere tattoo shops in Nederland zelfs hebben weten te inspireren.

Ontwerp een unieke tattoo in je eigen stijl

Het mooie aan het laten zetten van een tattoo is dat jij er een bijzonder gevoel bij zal hebben. Op het moment dat je de tattoo in overleg met een getalenteerde artiest ontwerpt, zal de ervaring van het laten zetten van je tattoo onvergetelijk zijn. Wij zien het als onze taak om een uniek en persoonlijk tattoo design voor je te ontwerpen, waar jij nog jaren plezier aan beleeft.

Elke artiest bij Sailors and Crooks beheerst een andere tattoo stijl, dus er is altijd wel iemand die perfect bij je wensen aansluit. Om erachter te komen hoe wij de mooiste en gaafste tattoo bij je kunnen zetten, leren wij je eerst graag goed kennen. Je kunt ons alles vragen en je mag zoveel aanpassingen aan het design uitvoeren als je zelf wil. Wij geloven in een fijne samenwerking en je beleving en tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.