4.9/5
100+ beoordelingen

Jij en jouw artiest zetten samen iedere stap naar de perfecte tattoo

Een tattoo heeft voor de meeste mensen een bijzondere of speciale betekenis en dat geldt voor jou waarschijnlijk ook. Onze artiesten vinden het daarom belangrijk om jou goed te leren kennen. Zij kunnen dan namelijk volledig in jouw herinnering, levensmotto of tekst die je kracht bijzet duiken. Zo komen zij tot het meest passende ontwerp. Vanaf de eerste schetsen denk en kijk je zelf mee met de artiest. Je hebt alle vrijheid om op ieder moment aanpassingen te doen. Stapje voor stapje komen jullie samen tot de tattoo die jij met plezier heel je leven bij je draagt. Jij doet je verhaal, vertelt over je wensen en geeft je mening. Wij doen de rest.

Het team van Sailors and Crooks is ervaren en getalenteerd. Iedere klant heeft zijn eigen wens, iedere artiest zijn eigen specialiteiten en iedere ontworpen tattoo zijn eigen verhaal. Alle tattoos worden met de hand ontworpen en zijn uniek. De artiesten hanteren allemaal een verantwoorde werkwijze. De artiesten gebruiken verfijnde technieken en de hygiëne staat voorop. Je bent bij Sailors and Crooks verzekerd van een professional die weet wat hij doet.

De tattooshop waar jij je thuis voelt

De artiesten van Sailors and Crooks doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij hen ziet als jouw beste vriend of vriendin. Ze willen namelijk dat je je volledig comfortabel voelt en alles kunt zeggen. Vertel ons alles over tattoo van jouw dromen en wij zorgen dat de werkelijkheid net een droom lijkt. Zo draag jij de rest van je leven de tattoo die helemaal bij jou hoort. Het is een nieuw stukje van jezelf en wij hopen dat wij jou met dat nieuwe stukje zelf heel blij mogen maken.

Ons team bestaat uit artiesten met ieder hun eigen skills en kwaliteiten. Door de juiste artiest helemaal in jouw verhaal te laten duiken, ontwerpt deze de tatoeage die jouw naam schreeuwt. Vanaf dag 1 neemt de artiest jou in de arm. Samen maken jullie schetsen en ontwerpen. Tot slot vereeuwigen jullie jouw persoonlijke tattoo, die je iedere dag kracht geeft en laat stralen, op jouw huid.

Ook zit Sailors and Crooks al jaren bovenop de hygiëne. Onze standaard is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij de GGD en de NVWA. Omdat we dit zo serieus nemen heeft de NVWA ons gevraagd deel te nemen aan hun adviespanel. Ook de opnames van het NVWA, hoe goed hygiënisch te werken, zijn bij Sailors and Crooks opgenomen. Zo bekleedt Sailors and Crooks een voorbeeldfunctie binnen de tattoobranche.

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.