4.9/5
100+ beoordelingen

Wie zijn de toppers achter Sailors and Crooks?

Sailors and Crooks biedt je de mogelijkheid om een geweldige en unieke tattoo te laten zetten. Je kunt bij ons terecht voor mooie en sierlijke tattoos, maar zeker ook om een speciale herinnering of je levensverhaal vast te laten leggen. Achter iedere tattoo zit een bijzonder verhaal en dit maakt vaak dat het laten zetten van een tattoo een speciale beleving is. Jouw idee en wens is uniek en daarom koppelen wij je graag aan de artiest die het beste bij je aansluit. Het is een leuk avontuur om je eigen tattoo stijl samen met ons te ontdekken. Wij doen er alles aan om je herinneringen en gedachten om te toveren tot een persoonlijke tattoo.

Bij Sailors and Crooks werken verschillende bevlogen en getalenteerde artiesten, die de kunst van het tatoeëren door de loop der jaren hebben weten te perfectioneren. Iedere tattoo wordt met de hand en op maat voor je ontworpen. Dit zorgt ervoor dat het definitieve ontwerp precies aansluit bij wat jij voor ogen hebt. Vertel ons wat voor ’n tattoo je graag wil laten zetten en wij schetsen direct een eerste ontwerp voor je. Je mag onbeperkt aanpassingen aan ons doorgeven tot je verliefd bent op het design dat wij samen hebben gemaakt. Daarna is het tijd om de tattoo op je lichaam te laten vereeuwigen. Onze betrokkenheid eindigt daar nog niet, want wij steken veel zorg in de hygiëne en hanteren daarnaast een uiterst verantwoorde werkwijze tijdens het zetten van je tattoo.

Ontwerp een unieke en persoonlijke tattoo

Het laten zetten van een tattoo is een mooie ervaring doordat er een intensief proces aan vooraf gaat. Nadat je aan een artiest van Sailors and Crooks bent gekoppeld, leren jullie elkaar eerst beter kennen vóór het eerste tattoo ontwerp wordt gemaakt. Wij creëren graag een relaxte en open sfeer, waardoor jij je op je gemak voelt. Je kunt ons alles vragen wat je wil en je kunt ons een design laten ontwerpen dat perfect bij je wensen aansluit. Het is jouw tattoo en het is onze taak om een ontwerp te maken waar jij jarenlang een glimlach van op je gezicht krijgt!

Ons team bestaat uit artiesten die stuk voor stuk een andere tattoo stijl eigen hebben gemaakt. Je tattoo heeft een uniek design doordat wij de tattoos altijd met de hand ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat volledig bij je past. Vandaar dat wij bij de beste tattoo shops in Twente en omstreken behoren.

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.