4.9/5
100+ beoordelingen

Voorstelronde in 3, 2, 1…

Heb je besloten om een tattoo te laten zetten? Dan verzorgt Sailors and Crooks de mooiste en meest unieke tattoos voor je. Ons team helpt je graag met het ontwerpen van een persoonlijke tattoo. Welke tattoo stijl heeft je voorkeur en welke elementen moeten er beslist in naar voren komen? De artiesten met wie wij samenwerken, zijn stuk voor stuk erg ervaren tatoeëerders. Vandaar dat het niet uitmaakt waar je de tattoo op je lichaam wil laten zetten. Het is onze missie om je een onvergetelijke beleving mee te geven, waardoor het laten zetten van je tattoo op zichzelf ook weer een mooie herinnering zal zijn. Voordat wij voor je aan de slag gaan, leren wij je graag beter kennen zodat we achter je wens en verhaal komen, die wij vervolgens in de tattoo zullen verwerken.

Sailors and Crooks werkt met een aantal getalenteerde en passievolle artiesten samen. Elke tattoo die zij zetten wordt samen met de klant ontworpen. Je ervaart bij ons veel vrijheid als het op het design van je tattoo neerkomt. Wij willen een tattoo ontwerpen die écht bij je past en waar je nog jaren plezier aan gaat beleven. Vertel ons meer over wat je voor jezelf voor ogen hebt en wij zetten dit in een eerste ontwerp om. Daarna kun je zoveel aanpassingen doen als je zelf wil, totdat je helemaal blij bent met het ontwerp wat wij bij je gaan zetten. Daarnaast staat hygiëne bij ons voorop en hanteren wij een zeer verantwoorde werkwijze. Wij worden niet voor niets de beste tattoo shop in Twente en omgeving genoemd!

Kom erachter welke tattoo stijl het beste bij je past

Wist je dat ons team uit ervaren artiesten bestaat die allemaal een andere tattoo stijl beheersen? Daardoor kunnen wij je altijd koppelen aan de artiest die het beste bij je verhaal en wensen past. Jouw tattoo wordt met de hand ontworpen en dit houdt in dat je altijd een uniek design getatoeëerd krijgt, wat je helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen.

Het proces om jouw persoonlijke tattoo te ontwerpen bestaat uit een kennismakingsgesprek en een eerste ontwerp. Wanneer de artiest je beter leert kennen, kunnen jullie samen een geweldig tattoo design samenstellen. Doordat jullie intensief samenwerken, is het eindresultaat precies wat je van tevoren had verwacht. Geen vraag of aanpassing is voor ons te gek. Je kunt het ontwerp zo vaak als je wil aanpassen, tot het perfect bij je aansluit. Het is jouw tattoo en het is onze taak om het prachtige kunstwerk of de dierbare herinnering op je lichaam te vereeuwigen!

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.