4.9/5
100+ beoordelingen

Wat is de werkwijze bij Sailors and Crooks?

Sailors and Crooks biedt je de mogelijkheid om een persoonlijke en unieke tattoo te laten zetten. Het maakt ons niet uit of je een ontwerp ‘gewoon mooi’ vindt, of dat er een herinnering of verhaal achter het ontwerp zit wat je kiest. Sommige mensen laten graag een tattoo zetten met een bijzondere betekenis.

Wij zorgen ervoor dat het laten zetten van de tattoo een onvergetelijke belevenis wordt. Je verhaal en wens is uniek, vandaar dat wij er tijd in steken om je beter te leren kennen. Samen met de tattoo artiest kijk je naar welke tattoo stijl het beste bij je past. Het ontwerp wat je voor ogen hebt, is hetgeen wat wij op je lichaam zullen vereeuwigen. Bij ons team ben je in goede handen. Door onze persoonlijke aanpak worden wij niet voor niets de beste tattoo shop in Borne en omstreken genoemd!

De artiesten die zich in het team van Sailors and Crooks hebben verzameld, hebben één grote passie en dat is tatoeëren. Daarnaast is er ook een hele hoop talent te bespeuren, wat een artistiek en uniek team als resultaat heeft. Iedere tattoo is met de hand ontworpen en dit geeft je de vrijheid om zo vaak aanpassingen aan de artiest door te geven, tot je er helemaal tevreden mee bent. Geef ons een voorbeeld of vertel ons wat je voor ogen hebt en het eerste ontwerp wordt direct voor je uitgetekend. Wij werken met veel aandacht voor onze klanten. Op het moment dat de tattoo bij je gezet wordt, hanteren wij een verantwoorde werkwijze. Hygiëne staat altijd voorop!

Ontwerp samen een tattoo die perfect bij je past

Een tattoo laten zetten is niet iets wat je dagelijks doet. Het is een bijzondere en spannende ervaring, in de meest positieve zin van het woord. Het proces om de tattoo te ontwerpen begint op het moment dat je jouw wensen uitspreekt. Het eerste ontwerp wordt vervolgens aan je laten zien waarna je onbeperkt aanpassingen kunt doorvoeren. Als je tevreden bent, zorgt de artiest ervoor dat de tattoo een mooie plek op je lichaam krijgt.

Bij Sailors and Crooks streven wij naar perfectie, de tattoos die ontworpen worden passen precies bij jou als klant. Wij laten je graag verliefd worden op de tattoo, zodat je er telkens weer met een brede glimlach naar kunt kijken!

 

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.