Wil je een unieke tattoo laten zetten in Nijverdal?


Ben je op zoek naar een uitmuntende tattoo shop in Nijverdal en omgeving? Dan kun je zeker eens bij Sailors and Crooks binnen stappen. Wij werken met verschillende toppers samen, die je de tattoo van je dromen kunnen bezorgen. Een tattoo laten zetten kan best spannend zijn, maar wij zorgen er vanaf het eerste moment voor dat jij je op je gemak voelt. Bovendien vinden wij het altijd een leuke uitdaging om de tattoo samen met jou te ontwerpen. Wat is er nou gaver dan je eigen unieke tattoo design op je huid te laten vereeuwigen? Je wordt gekoppeld aan de artiest die het beste bij je past, zodat je met trots naar een geweldig eindresultaat kunt kijken! Op deze pagina kun je zien waar wij voor staan en hoe het proces van eerste ontwerp tot de uiteindelijke tattoo eruitziet. Daarnaast kun je vanuit Nijverdal direct een afspraak bij ons inplannen. Maak kennis met Sailors and Crooks


Bij Sailors and Crooks kun je voor elk type tatoeage terecht. De artiest kan zowel je persoonlijke verhaal of een mooie herinnering omzetten in een tattoo, als een mooie of sierlijke tattoo voor je ontwerpen die bij je past. Jouw beleving staat voorop, vandaar dat wij het erg belangrijk vinden dat jij je bij ons op je gemak voelt. Vooral wanneer je een tattoo bij ons laat zetten die een speciale betekenis voor je heeft. De tattoo die je wil laten zetten is uniek en daarom maken wij graag een ontwerp voor je, wat perfect op je wensen en verwachting aansluit. Wij ontdekken graag met je welke tattoo stijl je mooi vindt en hoe wij het plaatje in je hoofd kunnen omzetten tot een unieke en persoonlijke tattoo. Klanten benoemen ons niet voor niets tot de beste tattoo shops in Twente, waaronder Nijverdal en omgeving! 


Sailors and Crooks werkt met artiesten samen die veel talent en een onuitputbare passie voor het ontwerpen van tattoos en tatoeëren hebben. Bij ons heb je de vrijheid om je tattoo ontwerp zo vaak aan te passen tot je er helemaal tevreden mee bent. Doordat de artiest de tattoo met de hand ontwerpt, kunnen er makkelijk en snel aanpassingen aan het ontwerp worden gedaan. Op die manier wordt je tattoo precies hoe jij hem voor ogen hebt! Ben je tevreden met het design? Dan is het tijd om de tattoo op je huid te laten vereeuwigen. Als tattooshop zijn wij een voorbeeld voor andere tattoo shop eigenaren, omdat wij een uiterst verantwoorde werkwijze hanteren waarbij hygiëne voorop staat! Zoals je kunt lezen hebben wij het beste voor met onze klanten.


Weet jij al in welke stijl jij je tattoo wil laten zetten?


Ben je nog niet bekend in de wereld van de tattoos? Dan kan het laten zetten van je eerste tattoo een intense ervaring zijn. Wij zorgen ervoor dat het een mooie en bijzondere beleving voor je gaat zijn. Doordat je samen met de artiest aan het ontwerp van je tattoo zal sleutelen, willen wij je tijdens een eerste gesprek graag beter leren kennen. Wanneer we meer over je weten, is het makkelijker om je aan een artiest te koppelen die goed bij je past. Geen vraag is te gek en je kunt zoveel aanpassingen aan het design van je tattoo doen als jij nodig vindt. 


Het leuke aan ons team is dat elke artiest een andere tattoo stijl gebruikt en zichzelf eigen heeft gemaakt. Ervaring is het belangrijkste en wanneer jij je wensen en ideeën met ons deelt, kunnen wij een unieke en persoonlijke tattoo creëren waar je jaren plezier van hebt. Een tattoo heb je niet voor even, maar voor je hele leven! Wij zien het dan ook als onze missie om een tattoo bij je te zetten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. 

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.

plan je afspraak