Tattoo laten zetten in Hengelo?

Wil je graag een persoonlijke en unieke tattoo laten zetten in Hengelo en omgeving? Dan ben je bij Sailors and Crooks aan het juiste adres! Onze tattoo shop heeft verschillende toppers in dienst, die je graag helpen om je verhaal of herinnering te laten vereeuwigen. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons op je gemak bent en je alle vrijheid ervaart om mee te denken over het design van je tattoo. Het laten zetten van een tattoo kan best spannend zijn, vandaar dat wij je aan een artiest koppelen die het beste bij je past. Op deze pagina lees je meer over Sailors and Crooks en de verschillende mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Bovendien kun je direct een afspraak bij ons online vanuit Hengelo inplannen.


Wie zijn wij?


Bij Sailors and Crooks kun je terecht op het moment dat je een herinnering of verhaal wil laten vastleggen of voor ‘gewoon’ een mooie of sierlijke tattoo. Een tattoo heeft voor veel mensen een speciale betekenis. Wij doen er, samen met onze tattoo artiesten, alles aan om je een geweldige beleving te geven. Jouw verhaal en wens is uniek, wij nemen graag de tijd om je beter te leren kennen. We helpen je om je eigen stijl te ontdekken en je gedachten en herinneringen om te zetten in een unieke en persoonlijke tattoo. Niet voor niets zij we de beste tattoo shop in Twente en omstreken,  waaronder Hengelo!


Bij Sailors and Crooks vindt u echte kunstenaars die alleen maar uniek werk zetten. Dezelfde tatoeage wordt geen twee keer gezet. Om te zorgen dat je bij een specialist uitkomt geven we een artiestadvies. Elke artiest bij ons heeft zijn eigen specialisaties. Dit zorgt voor focus en een hogere kwaliteit van werk. Het is niet verplicht om dit advies te volgen, je kunt ook gewoon een klik hebben. Elke artiest heeft vaak wel allround vaardigheden, maar praten we over comfortzone en echte kwaliteit dan kiezen wij voor een specialist.


De artiesten met wie Sailors and Crooks samenwerkt hebben veel talent en passie voor tatoeëren. Alle tattoos worden zelf ontworpen, dit geeft je de vrijheid om voor een design te kiezen wat ook écht is wat jij voor ogen hebt! Vertel ons wat je in gedachten hebt en onze artiesten vertalen je verhaal en herinneringen tot een eerste ontwerp. Pas als je helemaal tevreden bent met hoe het ontwerp eruitziet, is het tijd om de tattoo op je lijf te laten vereeuwigen. Wij hanteren een uiterst verantwoorde werkwijze en steken veel zorg in de hygiëne tijdens het zetten van je tattoo. 

Kies voor een persoonlijke en unieke tattoo

Een tattoo laten zetten kan een intense ervaring zijn in de meest positieve zin van het woord. Samen met de tattoo artiest ga je het proces aan voor het ontwerpen van de tattoo die je uiteindelijk laat zetten. Bij Sailors and Crooks staat je beleving voorop, dus zorgen wij ervoor dat jij je op je gemak voelt. Dat begint al vanaf het moment dat je onze tattooshop binnenstapt. Geen vraag is te gek en je kunt zoveel aanpassingen laten uitvoeren als je wil. Het is jouw tattoo en het is onze taak om je er verliefd op te laten worden!

Ons team bestaat uit ervaren artiesten die allemaal gespecialiseerd zijn in een bepaalde tattoo stijl. Door samen over je wensen te praten, komen wij erachter door wie je de tattoo het beste kunt laten zetten. Jouw tattoo wordt met de hand ontworpen, waardoor er een uniek design ontstaat die volledig naar je eigen smaak is vormgegeven.

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.

plan je afspraak