Werkwijze

Het ontstaan van een maatwerk tattoo kun je onderverdelen in 4 fases. Inspiratie opdoen, gesprek met een artiest wiens specialiteit het dichtst bij jou stijl in de buurt komt, dan het tattoeeren en als laatst wellicht een bijwerksessie. Elke fase vereist een bepaalde voorbereiding, waarin we je zoveel mogelijk proberen te ondersteunen. Ook het eindresultaat is afhankelijk van hoe deze processen doorlopen worden. Wij luisteren naar jouw verhaal en zetten dit samen om in dé tatoeage die bij jou past. Het is voor ons belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat we samen tevreden zijn over het proces en eindresultaat. Zo werken onze artiesten en jij samen aan een uniek kunstwerk.

Ook heb je de keus om te genieten van de gezelligheid onder elkaar of een afgesloten ruimte met alle privacy. Beleving maakt het verschil tussen gemiddeld en bijzonder, tussen gewoon en smaakvol en tussen een afbeelding en een verhaal. Alleen door een beleving wordt een herinnering gedenkwaardig. 

Stijlen

Bij Sailors and Crooks vindt u echte kunstenaars die alleen maar uniek werk zetten. Dezelfde tatoeage wordt geen twee keer gezet. Om te zorgen dat je bij een specialist uitkomt geven we een artiestadvies. Elke artiest bij ons heeft zijn eigen specialisaties. Dit zorgt voor focus en een hogere kwaliteit van werk. Het is niet verplicht om dit advies te volgen, je kunt ook gewoon een klik hebben. Elke artiest heeft vaak wel allround vaardigheden, maar praten we over comfortzone en echte kwaliteit dan kiezen wij voor een specialist.

Innovatie

Omdat we houden van alles wat een verbetering oplevert staan we open voor kritiek en zeggen we vaak "ego buiten de deur". Door deze open manier van denken staan we vooraan in hygiëne en bedrijfsvoering. Bij Sailors and Crooks hebben we de mensen in dienst wat vaak niet het geval is in de tattoobranche. Op deze manier creëren we rust en structuur. Sailors and Crooks probeert zoveel mogelijk de artiesten te ontlasten en zekerheid te bieden, zodat ze zich kunnen richten op jou en een kwaliteit tattoo. 

Sailors and Crooks zit al jaren bovenop de hygiëne. Onze standaard is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij de GGD en de NVWA. Omdat we dit zo serieus nemen heeft de NVWA ons gevraagd deel te nemen aan hun adviespanel. Ook de opnames van het NVWA, hoe goed hygiënisch te werken, zijn bij Sailors and Crooks opgenomen. Zo bekleedt Sailors and Crooks een voorbeeldfunctie binnen de tattoobranche. 

Maak kennis met onze experts

Sailors and Crooks werkt enkel met echte artiesten. Dit zijn mensen die zelf goed kunnen tekenen en niet vanuit een voorbeeldboekje werken. Elk verhaal is anders en dat vraagt om een unieke tattoo. 

Vraag direct een afspraak aan

Wil je een vrijblijvend in-take-gesprek? Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stap voor een uniek stuk werk voor de rest van je leven.

plan je afspraak
$(document).ready(function () { $('.mn_ryt .iframe_popup').click(function(){ $("body").addClass('noscroll'); } $(".wrapper .close").click(function () { $("body").removeClass("noscroll"); }); }); -->