Piercen

Iedereen is uniek en dit weten wij bij Sailors and Crooks als geen ander. Onze piercings zetten wij op basis van jouw wensen en unieke anatomie. Smaken verschillen en geen lichaam is hetzelfde, hier houden wij volledig rekening mee voor het állermooiste eindresultaat. 

Piercen doen wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit titanium sieraden. Wij piercen met sieraden met een intern schroefdraad of geen schroefdraad, dit zorgt voor een betere wondgenezing en voorkomt beschadigingen aan het weefsel. Ook blijven deze sieraden beter zitten. Je kunt kiezen voor een basis sieraad maar hebt ook de keus om direct een mooi sieraad te laten piercen. 

Wat jouw stijl ook is, onze artiesten denken met je mee. Het is mogelijk een consult aan te gaan en tijdens deze afspraak met onze piercer te sparren en samen een ontwerp te maken. Ook kunnen we tijdens deze afspraak sieraad opties bespreken en een tijdsplan maken zodat we zo efficiënt mogelijk het gewenste resultaat bereiken.

Informeer gerust naar alle mogelijkheden en sieraden.  
Hieronder vind je onze compacte prijslijst

Compacte prijslijst


Onze prijslijst is inclusief een basissieraad en controle na 6 weken om je sieraad te wisselen. De kosten van een eventueel gekozen sieraad komen hier bovenop.

Eerst piercing:                                            €40,-

Tweede of meer piercings:                                   €30,- p.s.

incl. zetten, basis sieraden en controle-afspraak.

Sieraad verwisselen/verwijderen:                              €15,-

Herstelwerk (indien piercing niet in onze shop gezet is):         €30,- 

(indien piercing niet gezet is in onze shop)

Wij hanteren een garantie van 3 maanden op onze gezette piercings, deze komt te vervallen wanneer het sieraad na 6 weken niet vervangen of gecontroleerd wordt door één van onze piercers. Basissieraden en vervangsieraden zijn bij de prijs inbegrepen, voor andere sieraden rekenen wij een meerprijs.


Officiële dealerVraag een pierce afspraak aan

Wil jij een nieuwe piercing of heb je vragen? Maak dan snel een afspraak met onze specialisten!

plan je afspraak