Sailors and Crooks

Sailors and Crooks is voor de kwaliteitsgenieters, met een eigen kijk op het leven. Mensen die zelf bepalen wat ze doen en willen, maar begrijpen dat echte kwaliteit van een expert komt. Wij kunnen je helpen met het vertalen van je gedachtes naar je eigen stijl. Om dit te kunnen doen is comfort, openheid en respect belangrijk.

Iedereen is uniek en dat weten echte artiesten als geen ander.

Maatwerk

Sailors and Crooks selecteert of leidt hun artiesten op, op basis van talent, inzicht en sociale skills. Om te kunnen begrijpen wat je bedoeld, moet een artiest kunnen luisteren en dit om kunnen zetten naar maatwerk. Wat past bij jou karakter, welke stijl wil je, wat wil je uitdragen en past het in je dagelijkse leven. Als je een afspraak maakt willen we graag antwoord op deze vragen om goed te kunnen samenwerken en voor het beste eindresultaat te gaan.

Verantwoord

Sailors and Crooks is betrokken bij verschillende brancheorganisaties en maakt zich hard voor een betere branche. We werken nauw samen in het adviespanel van het NVWA, GGD en RIVM en hebben ons effectief bewezen in de Covid-19 periode. Hygiëne en verantwoordelijkheid is voor ons een tweede natuur en we ontwikkelen onszelf en anderen hier elke dag in.

We are rated on Google with a 4.9 , write a review too!

Blog

$(document).ready(function () { $('.mn_ryt .iframe_popup').click(function(){ $("body").addClass('noscroll'); } $(".wrapper .close").click(function () { $("body").removeClass("noscroll"); }); }); -->