Gerrit Grootenhaar

Owner / Tattooartist

Gerrit Grootenhaar is grondlegger van Sailors and Crooks. Hij is al lange tijd een creatieve ondernemer, maar heeft zich nu vastgebeten in de tattooscene en legt zijn eigen visie uit binnen de branche. Gerrit zijn standaard ligt hoog en zoekt altijd mensen die zich hieraan kunnen conformeren.

Dat het niet een verkeerde keus is geweest om met deze visie een tattooshop te beginnen blijkt uit de groei die Sailors and Crooks in de afgelopen jaren heeft doorstaan. Onze kernwaardes zijn: maatwerk, laagdrempelig en kunstenaars met een uitgebreide skillset in een professionele en hygiënische omgeving.

Elke dag nog is Gerrit bezig om zichzelf en de processen binnen het bedrijf te perfectioneren. Dit is zijn doel, zijn streven en zal nooit af zijn. De krachten binnen Sailors and Crooks worden gebundeld met creatievelingen die zich aansluiten als gastartiest of worden opgeleid tot fulltime tattoeerder. Sailors en Crooks blijft zich onder leiding van Gerrit Grootenhaar ontwikkelen en verbeteren. Er liggen grote plannen voor de toekomst klaar!

  • Ondernemend
  • Realistisch werk
  • Geduldig / goede luisteraar
  • Allrounder

Werk van Gerrit

Vraag een tattooafspraak aan

Gerrit zijn agenda zit helaas vol. We zijn druk bezig een artiest te vinden met dezelfde of betere skillset als Gerrit. Mocht je hier meer informatie over willen, staan we voor je klaar.

plan je afspraak