2E en 3E prijs Black and Grey ~ Tattoo Expo Saar voor Mark Overmaat

Mark Overmaat heeft bij de Tattoo Expo Saar in Saarbrücken, Duitsland de tweede en de derde prijs behaald in de categorie Black and Grey. In onze vorige blog hebben jullie kunnen lezen dat we erg trots waren dat hij een guestspot gaat doen, en dan volgt dit! Gewoon je eerste conventie na 1 jaar fulltime tatoeëren en dan 2e en 3e prijs binnenslepen! Waauuww!

Vorige week vroeg Mark ons of hij een weekend vrij kon nemen om daar naartoe te gaan. In goed overleg is alles mogelijk, dus Mark is (nadat wij de agenda vrij hadden kunnen maken) zaterdagochtend vertrokken richting Zuid-Duitsland.

Op zondag heeft Mark zich ingeschreven voor de wedstrijd, categorie Black and Grey. Bij het bekendmaken van de winnaars, werd Mark enorm verrast. Zijn klanten haalden de 2e en de 3e prijs! Mark werd op het podium uitgenodigd bij zijn klanten en zowel de 2e als de 3e prijs werd hem overhandigd door zijn klanten, wat een eer! Mark heeft beide prijzen mee mogen nemen!

Dit is waar talent, toewijding en passie, zonder ego toe kan leiden. Een leercurve die wordt gereguleerd naar wat je aan kunt in een creatieve en rustige omgeving. Een omgeving waar alleen de druk van het willen weten en juist toepassen heerst.

Of dit ook werkelijk de juiste formule is of dat we gewoon enorm veel geluk hebben met Mark Overmaat gaan we aan onze volgende talenten zien. Hoe dan ook, dit talent heeft zich hier mogen ontwikkelen en wij voelen ons vereert! Mark, ontzettend gefeliciteerd en we zijn erg benieuwd wat je gaat doen in Alkmaar in november dit jaar ;)

Hierbij in ieder geval paar mooie foto’s van Mark en zijn klanten en natuurlijk zijn trotse leermeester ;)!

P.s.: Mocht je nu denken, huh? Een conventie in november dit jaar in Alkmaar? Stay tuned, info volgt!

8-11-2016 !UPDATE!

De bedoeling was dit jaar uit te pakken op de Conventie in Alkmaar, helaas blijkt dat niet door te gaan. Dus dit jaar geen conventie voor ons.